2011-06-27

Har haft en toppenbra midsommar

och är SJUKT glad att snart femton är hemma :) Nu ska jag vara lite sträng och tvinga honom att följa med mig upp i springspåret...

2011-06-23

Årets längsta natt

och årets blötaste morgon...


2011-06-21

Först regn- sen en superregnbåge ♥


Och nästa

Ikväll kom tolv. Han har haft det underbart roligt. Växt en bit förstås. Sådär som man gör när man tvingar sig själv att göra sånt. Som man egentligen inte vågar.
En fin kväll har det varit. Jordgubbar och glass och hisnande historier som knappt gått att höra. Äventyraren har nämligen äventyrat så hårt att han tappat rösten...

Så är det godnatt och sovgott och ångest för du väcker mig väl innan du går och två veckor känns jättelänge och hur ska det bli med flytten och hur ska det gå med allt liksom...

Med allt kommer det att gå bra. Jag väcker dig innan jag går. Sov gott mitt hjärta...

Sen ringer jag ett telefonsamtal och gråter lite jag med. Sannerligen är det skönt att ha någon. I vars famn man får vara liten.

Alla behöver vi det.

2011-06-19

Klockan är nio. Jag torkar av några kladdiga dörrlister och tänker att han snart är tillbaka.

Tvättdag. Städdag. Flyttdag. Söndag.

Känner mig som ensam hemma. Nio är i badhuset, tolv på fotbollssturnering med de nya fotbollsskorna och snart femton har inte stigit upp. Men det har jag.

Tvättstugan bokad redan klockan sju så det blev en tidig morgon. Allt måste tvättas plötsligt. Eller plötsligt. Det säger ju någonting när man får leta i en stor hög på sängen efter den "renaste klänningen"  när man ska gå ut...

Veckans nästan löjligt höga tempo har gjort att jag ligger efter. Har inte hunnit tvätta helt enkelt. Och detta var sista chansen. För ikväll flyttar lilla nio ut.

Ikväll.Flyttar. Lilla. Nio Ut. Tillbaka tredje juli. Baksidan av separation från person som gillar fasta scheman. Nittonde juni ut. Tredje juli in. Det har gått två år. Mer. Men vi vänjer oss aldrig.

Igår låg vi länge innan nio somnade. Bus och prat. Imorse länge i min säng. Lite prat men mest bus då. Sen försvann han iväg. Ut. Jag kan inte hålla honom hemma. Bara för att det är utflytt idag.

Släpp släpp släpp...

Som varannanveckasmamma måste man släppa mer.

Tolv flyttar ut först tisdag. För lika länge. Snart femton torsdag. Men bara några dagar.

Spöregn. Tvättdag. Städdag. Flyttdag. Söndag.


2011-06-18

Det har varit mycket skor nu


 

Faktum är att de senaste dagarna har nästan allt handlat om skor. Mest fotbollsskor som jag försökt säga nej till. Fast jag lovat ett par för ganska längesen. Fast sen tog jag ju helt av och beställde de här träskorna ganska helt apropå vilket öppnade upp för fotbollsskorna i alla fall.

Man kan knappast säga nej till nya fotbollskor med argumentet att det inte är behov. Samtidigt som man köper träskor som man redan har med argumentet att man så gärna vill ha.

Det hade kännts som fusk. Faktiskt.