2006-08-08

Postorderångest

Egentligen är det tråkigt med kläder, tänkte jag häromdagen. Det enda man behöver är ju egentligen den perfekta kroppen. Som man kan hänga vad som helst på. Ett par jeans, vilka som helst och en top, vilken som helst.
Nu funkar det ju inte riktigt så. Det mesta funkar i omvänd ordning. Man måste hitta de perfekta jeansen - för att kunna hänga på den något defekta kroppen. Och just när jag tänkt tanken kom jag ihåg att jag gjort en idiotsak. Beställt jeans på postorder. När det är omöjligt att hitta de perfekta jeansen i jeansbutiken så finns de ju säkert att hitta lätt som en plätt på postorder...eller?
Nu kom dom idag i alla fall. Och satt ovanligt perfekt. Men kanske kanske skulle jag kunna ha en storlek mindre. Kanske - inte säkert. Hade ju varit käckt att kunna prova. Och det är där som den stora postorderångesten kommer in.
Ganska dyra jeans. Vad gör man? Skickar tillbaka och beställer ett par nya i en storlek mindre? Och skickar tillbaka dom i sin tur om de visar sig för trånga? Och beställer nya igen? I samma storlek som jag hade från början???

4 kommentarer:

semla sa...

Tycker de sitter superfint! Frågan är väl.. töjer de sig? Om de är strechiga töjer de sig mindre...

Supersnyggt at any rate!

Kram på dig!!

Gunillas J.ord sa...

Huvet på spiken... eller hur man säger. Det är stretch...

Anonym sa...

Beställ ett par mindre först och skicka tillbaka sedan i så fall, tycker jag.

Gunillas J.ord sa...

Du har rätt malan! Det här är ditt område. Nya jeans beställda...